Радев влиза в задочна словесна битка с и . Намеква

...
Радев влиза в задочна словесна битка с и . Намеква
Коментари Харесай

Хронология на една морална загуба

Радев влиза в задочна словесна борба с и. Намеква за виновност за прекъсването на съветския газ. Намеква за проблемите на най-бедния народ на Европейски Съюз, за митингите и за всичко, което стремително някак си се приписа на сметката на Петков и Василев, все едно те са управлявали последните 30 години. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4772
Сръбските ни съседи се фукат, че армията им е по-могъща от всеки път. „ Оборудването и способността на сръбската войска е на най-високо равнище в историята ѝ “, съобщи министърът на защитата Небойша Стефанович. Оборудването, част от което – в случай че вярно си припомням – летеше от Русия над България. Пуснахме Русия да си оборудва приятелите, вклинени в сърцето на района. 

Радев назначи две служебни държавни управления, в които министър председател беше откритият русофил Стефан Янев. 

Дотук хронологията е повече от очарователна. 

НАТОвският военачалник съобщи, че Крим е съветски и вкара страната ни в интернационален скандал, та се наложи да влизаме в пояснителен режим. 

Зеленски, Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО обявиха ясно: който се пробва да е безпристрастен, де факто заема страната на Русия. НАТОвският военачалник Радев зае позицията „ безпристрастен “ напълно умишлено. Заедно с Нинова, Българска социалистическа партия, Костадинов и Възраждане, които мъчно биха могли да скрият съветската си позиция. 

Смятате ли, че сътрудниците ни не са си отбелязали с алено и подчертали с три дебели черти: ~НЕНАДЕЖДНИ!!!~ против името на България?

Но върхът (засега) на „ красивата “ последователност е този намек на Радев (явно намек за желанието да се помогне на Украйна, което – по опорките на Кремъл – щяло да ни вкара във войната): „ […] “. 

Каза той, малко откакто индивидът – с който води неприсъствен спор и в чиято градина хвърля камъните – се намираше в Киев, който в същия ден е под съветски обстрел. На горещото място, на което се намира и основният секретар на Организация на обединените нации, също очевидец на съветските бомби. Там, където падат бомби и се кове политиката на света. 

Каза го, до момента в който се намира на несъмнено – на другия завършек на континента, на публична разходка в мирна и подредена Испания, предпазен и на несъмнено. 

Това е неговият метод да троли: „ пушка нехващал, ум ще ми дава “, нормално ръсят интернет троловете на Путин… Не отива на президент да прави същото. На президент на страна от Европейски Съюз, който самият е НАТОвски военачалник. 

Да търсиш резултата на посланието, че тъй като си в униформа и можеш да правиш коремни, значи автоматизирано си самоуверен, е презрян опит да се влияе на най-ниското и низкото ходило на електоралната пирамида, което откликва на образно стимулиране и красноречие. Другите си спомняме смелата фотография с Путин, на която НАТОвският военачалник се беше навел, с цел да наподобява съветският президент висок. Ние не откликваме на фотоси по униформа и приказките за храброст, ние гледаме дейностите. 

А първата част – „ или подценяват в името на партиен или алчен интерес “ – даже няма да я разясня. 
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР