Радев стои в основата на погромената ни държава, фалшифицира изборите,

...
Радев стои в основата на погромената ни държава, фалшифицира изборите,
Коментари Харесай

Калина Андролова: Радев стои в основата на погромената ни държава

Радев стои в основата на погромената ни страна, фалшифицира изборите, няма ли да изясни пред обществото каква е схемата, възмущава се пред afera.bg журналистката Калина Андролова след изтеклия запис от Националния съвет на " Продължаваме промяната " /ПП/,в който излиза наяве, че на изборите са правили " ала-бала " с президента.

Ето и цялостният текст на коментара:

„ Славито Василев изяснява, че Министерство на вътрешните работи, което се „ държи “ от служебния кабинет, най-добре подсигурило честността на изборите. А какво стана с „ ние сме 7% до 10% дружно с Демократична България, дружно с всичко, само че направихме една скица през последните две години с президента, ала-бала. “

Президентът няма ли да изясни пред обществото каква е СХЕМАТА?

„ Умникът “ Радев е взел участие в обездържавяването на родината ни с лансирането на плана Политическа партия, инсталирайки необразовани безродници неспособни да ръководят.

Радев фалшифицира изборите, с цел да наложи схемата за преформатиране на политическата конструкция на България, хаотизирайки я за безмозъчни решения.

Радев стои в основата на погромената страна и в този момент се пробва да се измъкне, както постоянно, представяйки се за „ постоянния “ общественик.

Няма такава свръхнаглост! “



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР