Радев: Ще работя за нови перспективиБългария се нуждае от идеи,

...
Радев: Ще работя за нови перспективиБългария се нуждае от идеи,
Коментари Харесай

Радев: Ще работя за нови перспективи

Радев: Ще работя за нови вероятности
България се нуждае от хрумвания, а се дави в кавги. Оставките не са решение, а бягство от отговорност. Проблемът в страната не е личен, а систематичен. Това съобщи президентът Румен Радев в послание към нацията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Авторитаризмът не е бъдещето на България. Нов избирателен цикъл в директно бъдеще няма да отвори нова вероятност. Отговорното държание диктува ръководещата коалиция да се концентрира върху най-острите проблеми на обществото.

От парламентарната и извънпарламентарната съпротива жителите чакат ускорено създаване на безапелационна опция на настоящето ръководство, съобщи президентът. Той подсети, че през миналия сезон неведнъж е посочвал два систематични порока на днешна България – несправедливостта и корупцията – те са чеда на злоупотребите на малко на брой, само че и на примирението на болшинството, акцентира той.

Нов избирателен цикъл в несъмнено бъдеще няма да промени проблемите. Гражданите чакат безапелационна опция на настоящето ръководство, съобщи още президентът..

Предстоят ни месеци на политическо изпитание, в които всички – жители и политици имат своя дял. Онези, които не поемат своята част от нея, обременяват всички останали. Ако политическата класа не успее да откри решение, жителите ще намерят своя път. Като президент ще работя за извеждането на страната на нови вероятности, акцентира Радев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР