Радев ще остане в историята с това, че е единственият

...
Радев ще остане в историята с това, че е единственият
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Радев ще остане в историята като единствения президент нарушил Конституцията

Радев ще остане в историята с това, че е единственият президент нарушил Конституцията, уточни пред БТВ политическият анализатор Нидал Алгафари. За него е изцяло разумно, че Радев отхвърля присъединяване в предизборни диспути.

„ И аз да бях на мястото на Радев щях да откажа всички диспути. Само си представете по какъв начин би протекъл спор сред тях. Не мога да си показва. Единият е интелектуалец, идва с научен опит, другият цялостен живот е изпълнявал заповеди “, означи Алгафари. По думите му актуалният президент не би могъл да дебатира нито с Мустафа Карадайъ, нито с Лозан Панов. Причината съгласно анализатора е, че Радев е съумял да разедини нацията и да взриви етническия мир единствено накратко.

„ Това се случи при съвещания при президента Румен Радев, когато от Движение за права и свободи сложиха въпроса за поданството на Кирил Петков “, напомни Алгафари. Според него новият политически план на Радев – „ Продължаваме Промяната “, е блъснал грубо в тил Българска социалистическа партия, ракетата притежател, която издигна сегашния президент. Подобен удар президентът е нанесъл и на хората от митингите през лятото на предходната година.

„ Много тежко удари той всички, които излязоха да стачкуват. Вместо да ги сплоти, той ги разедини с юмрука си. Новият план открадна огромна част от хората, които гласоподават за „ Да, България “. Ликвидира партията на Мая Манолова “, добави режисьорът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР