Радев: Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията.България загуби двама

...
Радев: Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията.България загуби двама
Коментари Харесай

Радев: Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията

Радев: Самоотвержеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията.
„ България загуби двама доблестни служители на реда, отдадени до завършек на своя дълг в името на законността и сигурността на българските жители. Те са чест и образец за всички нас “, сподели още Румен Радев, който взе участие на поклонението за двамата починали служители на реда.
„ Самоотвержеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията,
с която каналджиите въртят своя трафик “, съобщи в Бургас президентът Румен Радев, който взе участие на поклонението за двамата починали служители на реда през вчерашния ден в града. Той уточни, че гибелта на двамата е разследване от дългогодишната безотговорност на хора, които провеждат и закрилят незаконния трафик на мигранти в страната и в Европа, съобщи Българска телеграфна агенция.

Двамата чиновници на Първо районно ръководство към МВР-Бургас

– Йордан Илиев, старши служител на реда в бранш „ Охранителна полиция “ и Атанас Градев, пълководец на поделение в бранш „ Охранителна полиция “, починаха през вчерашния ден рано сутринта при осъществяване на служебния си дълг, до момента в който се опитваха да спрат рейс с незаконни мигранти.

На фона на възходящия мигрантски напън прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало да са безкомпромисни с каналджиите, съобщи президентът .

„ Очаквам и усилване на подхванатите ограничения за увеличаване на защитата на българската граница и недопускане на сходни случаи за в бъдеще. Като организация, модерни механически средства и подсилване на оградата, и най-много условия на труд и мотивация на персоналния състав “, съобщи президентът.

Той изрече съболезнования на фамилиите, на околните и на сътрудниците на починалите чиновници на Министерство на вътрешните работи .

В 13:00 ч. присъстващите патрулни полицейски коли пуснаха сирените си в символ на респект към сътрудниците си.

„ България загуби двама доблестни служители на реда, отдадени до завършек на своя дълг

в името на законността и сигурността на българските жители. Те са чест и образец за всички нас “, сподели още Румен Радев.

На поклонението участват още

служебният вицепремиер по публичния ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас комисар Калоян Калоянов, регионалният шеф на Област Бургас проф. Мария Нейкова. След присъстващите на поклонението има доста служители на реда, прокурори, следователи и цивилни жители.
Източник: БТА
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР