Радев показа и доказа, че той бута България към казахските

...
Радев показа и доказа, че той бута България към казахските
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Ако президентът е спойката на новото правителство, тогава имаме задкулисие

Радев сподели и потвърди, че той бута България към казахските степи - на изток
„ Очевидно, президентът Радев има качества, които народът е решил, че са значими. Но въпреки това, имаше и проект през всички тези месеци на служебното държавно управление - по какъв начин да създадем по този начин, че да спечелим политическата борба. Това разяснява в " Денят стартира " с Георги Любенов Росен Плевнелиев, президент на Република България през 2012-2017 година

„ Ако президентът е заварката на новото държавно управление, тогава имаме задкулисие, няма да е добре “, счита Плевнелиев.

„ Хорото на тези, които танцуваха в изборната нощ, не беше премислено и не биваше да се случва, най-малкото тъй като в същата нощ имаше над 200 умряли от коронавирус “, счита той.

„ Най-ниската допустима изборна интензивност не е причина който и да било да си мисли, че е победител и е причина за покорност и за работа в интерес на хората “, безапелационен е Плевнелиев.

Той разяснява и въпроса за Крим, откакто в предизборния спор по Българска национална телевизия Радев съобщи, че Крим е съветски.

„ Ако ние желаеме да има мир за нашите деца, белким не осъзнаваме, че мирът би трябвало да се съблюдава от всички, в това число от най-силните. Аз мисля, че с дейностите си президентът Радев сподели и потвърди, че той бута България към казахските степи - на изток “, счита той. Плевнелиев изрично съобщи, че пътят на страта ни е в Европейски Съюз

Той разяснява и водачите на новата партия " Продължаваме промяната " - Кирил Петков и Асен Василев, които завоюваха парламентарните избори на 14 ноември.

„ Мисля, че има някакво подобие и с министър-председателя Станишев, тъй като в случай че си спомняте, тогава мощният президент Първанов на практика поддържа един млад социалист, водач като Сергей Станишев, който внезапно пое управлението на партията и стана министър-председател. Ако Кирил Петков стане министър-председател, той би трябвало да отстоява своята самостоятелност “, акцентира Плевнелиев.

„ Мандата на президента Радев съгласно мен е изпразнен от наличие “, съобщи още Росен Плевнелиев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР