Радев не може да не бъде различен. Това са пет

...
Радев не може да не бъде различен. Това са пет
Коментари Харесай

Райчев: Усилията на Радев създадоха кабинета, но конфликт с премиера е неизбежен

" Радев не може да не бъде друг. Това са пет години, които са финални. Всеки политик е застрашен, в случай че направи някоя нелепост. При Радев не е по този начин. Каквото и да прави, той ще е президент пет години ".

Това съобщи социологът Андрей Рачев пред Българска национална телевизия.

" Той мина през тежки интервали. Обяви война, изглеждаше жертван. Бяха го приготвили. И когато прокуратурата си разреши да го шамароса, той изглеждаше свален. Той излезе при хората, сви юмрука, разгласи война. И победи. Това държавно управление е с помощта на неговите старания. Той за първи път ще бъде отново свободен ", добави Райчев.

" Конфликтът премиер-президент е неминуем. Никой в тази четворна коалиция не желае избори. Партиите са изтощени от избори, годината беше адова за партиите и хората. Ако отидете някоя партия и ѝ предложите избори, ще ви хлопне вратата. Всички са изтощени. Колко време може да трае консенсуса - не е ясно. Спойката на тази коалиция е кого ще махаме. ГЕРБ им наливат единение, като непрестанно ги подлагат на критика - това е обикновена неточност. Пасивното им държание би довело по-бързо до несъгласие в обединението. Радев има пет години, а обединението - година и половина ", съобщи още социологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР