Радев може да казва каквото си иска. Включително и след

...
Радев може да казва каквото си иска. Включително и след
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Надявам се следващия опит на Радев за партия да е по-успешен от първите два

Радев може да споделя каквото си желае. Включително и след края на мандата си би могъл да оглави политическа партия. В кръга на шегата уповавам се идващият му опит да е по-успешен от първите два “, сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

„ Първият опит с Кирил и Асен беше прочувствено трагичен за цялата страна. Още сърбаме попарата на тия двамата, които ръководят “, съобщи Йорданов.

Председателят на Има Такъв Народ съобщи, че партията ще се яви независимо на европейските избори.

„ Има Такъв Народ ще се яви на европейските избори със независима листа и нашите евродепутати, колкото там успеем да вкараме, ще бъдат в фамилията на консерватирните партии, тъй като там е здравият разсъдък “, уточни Йорданов.

Йорданов разяснява тематиката и предлагането на Министерски съвет да отпаднат таксите за образование на студентите и докторантите в държавна поръчка.

„ Има прекомерно доста университети в България, има повече студенти, в сравнение с действително приключват. Следствие, на което цената, не цената, а цената на образованието е извънредно ниско. Нивото е ниско. Цялата порочна скица парите да следват ученика довежда до това, че никой няма високи условия “, посочи ръководителят на Има Такъв Народ.

По думите му „ това е следващата безсмислена активност, която развива сегашният кабинет “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР