Радев може да е спойка за едно обединение на почтените,

...
Радев може да е спойка за едно обединение на почтените,
Коментари Харесай

Манолова: Радев може да е спойка за обединение на почтените

Радев може да е заварка за едно обединяване на почтените, което след изборите да прерасне в болшинство на почтените в идващия парламент. Преди парламентарните избори е нужно обединяване на демократичните обединения отвън Народното събрание. Преди изборите жителите имат потребност от предвидимост и изясненост, които дължат всички субекти, които ще вземат участие в идващите избори, в това число в какви конфигурации биха и не биха взели участие. Това, което сподели президентът през днешния ден, хората чакат да е казано от политиците, изключително от тези, които ще се явяват на избори.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред TV1 и TV+ в предаването " ДЕНЯТ " с Веселин Дремджиев.

Президентската институция е единствената, която излъчваше честност през последните месеци. Президентът се държа почтено и заслужава моята поддръжка и поддръжката на „ Изправи се.БГ “. Аз знам добре какво мислят хората на площада, гражданските структури на „ Изправи се.БГ “ и напълно споделям тяхното мнение, добави Манолова.

Тя съобщи, че първите неща, които „ Изправи се.БГ “ ще направи, когато влезе в Народното събрание, са проверка на оставеното във всяко едно министерство и честен проект за работата на министерствата. Бих почнала с предложение за преизчисляване на пенсиите и сензитивно увеличение на приходите на работещите българи, добави Манолова.

На въпрос за видеонаблюдението тя отговори, че депутатите не са го приели, само че би трябвало да се упорства наблюдаващите и покровителите в секционните изборни комисии да имат право да стриймват броенето на бюлетините. Можем да си опазим изборите, просто би трябвало да се обединим. Единственото противопоставяне на операциите на изборите са взаимни старания на „ Изправи се.БГ “, „ ИТН “, Отровното трио и Демократична България, сподели още тя.

Осъждам това, което управляващите в Русия спретнаха и на Навални, и на фамилията му, изключително на брачната половинка му. В България властта се държи по същия метод. Лятото имаше доста младежи на митингите, които бяха бити и задържани, съобщи Манолова по отношение на ареста на Навални и добави, че като юрист е защитавала потърпевши от полицейски репресии протестиращи.

Протестите демонстрираха същинското лице на властта - с кюлчета злато и чекмеджета, просната по очи. Безспорно и явно е, че основният прокурор пази Борисов. " Надглавният " прокурор ще е определен от същите хора, които избраха основния прокурор, тъй че не чакам друго държание от него. Това е една фасадна мярка, прахуляк в очите на хората, че се взема решение въпросът с безконтролността на основния прокурор, сподели тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР