Радев минава за „руския човек“, моля ви се, това е

...
Радев минава за „руския човек“, моля ви се, това е
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Радев е натовски офицер

Радев минава за „ съветския човек “, апелирам ви се, това е „ натовски офицер “. Той е приключил школата на НАТО, под шапката на Централно разузнавателно управление на САЩ, в Съединени американски щати. Той направи акцията „ Три морета “, която е фронтова линия против Русия, в която България беше хазаин. Подписа две заявления в Кошице и Букурещ, в които се споделя, че Русия е окупатор и е зложелател номер едно. Всичко това той го прикрива леко, с цел да не му пречи на изборите.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ водачът на „ Атака “ Волен Сидеров.

Сидеров съобщи, че още веднъж се кандидатира за президент и напомни, че през 2006 година е бил на балотаж с Георги Първанов за поста.

" Не желая да се караме с Русия и да ставаме фронтова линия. Сегашното ни присъединяване в НАТО значи това, те направиха обучение в Черно море, почина българският офицер майор Терзиев – той бе свален от задграничен център, който насочваше полета и тъкмо поради това не обясниха коя е повода. Ставаме маша в ръцете на американците, които желаят да ни употребяват против Русия “, сподели още водачът на „ Атака “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР