Радев казва, че Белазелков минавал през задната врата. А Десислава

...
Радев казва, че Белазелков минавал през задната врата. А Десислава
Коментари Харесай

Юлий Павлов: Проект на Радев, освен от лявото пространство, ще вземе гласове и от негласуващите

Радев споделя, че Белазелков " минавал през задната врата ". А Десислава Атанасова подлагат на критика за това, че нямала правосъден опит. Конституционен съд не е съд, а нещо като горна камара на Народното събрание. Един от най-хубавите конституционни съдии е Филип Димитров и точно неговият политически опит го направи подобен.

Това сподели социологът Юлий Павлов в ефира на Нова телевизия.

Според него няма учредения за импийчмънт на президента. " Евентуален негов план, с изключение на от лявото пространство, ще вземе гласове и от негласуващите. Много е допустимо да стане мощно важен вляво ", счита Павлов.

Колежката му Елена Дариева счита, че още веднъж на дневен ред е въпросът дали номинациите за конституционни съдии дават отговор на професионалните критерии и тези за самостоятелност, както и имат ли определените нужната експертиза.

" Много дейна страна в спора е президентът Радев. С вчерашния си апел към Конституционен съд да се отсрочи клетвата в петък, доста крепко поляризира мненията в Народно събрание. Опозиционните партии заеха страната на президента. Ако някой би понесъл електорална вреда от възможен план на президента, биха били тези, които го поддържат - да вземем за пример Българска социалистическа партия ", съобщи той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР