Радев има комплекс към жената, която го създаде - направи

...
Радев има комплекс към жената, която го създаде - направи
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Радев има мъжки комплекс към жената, която го направи президент

Радев има комплекс към дамата, която го сътвори - направи президент Има комплекс към дамата, която го направи президент.

Служебният кабинет на президента Румен Радев възвръща модела ГЕРБ-ДПС.

Шест-месечните старания на държавното управление ще бъдат унищожени от служебното държавно управление.

За това предизвести водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в студиото на bTV.

Отношението против Българска социалистическа партия е показателно, посочи Нинова и добави, че стартира една метла на хора, " с които се борихме против остарелия модел, с цел да може още веднъж да бъде върнат ".

„ Румен Радев е част от групата, която смъкна държавното управление. Ние в никакъв случай не сме водили война с президента, да сте чули в миналото да сме го нападали “, подчертава Нинова.

Тя съобщи, че не съжалява, че е подкрепила и издигнала Радев за президент. Той има комплекс към дамата, която го направи президент, отсече тя. И акцентира, че президентът се е обединил с Бойко Борисов и Движение за права и свободи, с цел да падне държавното управление.

И акцентира: Поведението му е разрушително.

Тя уточни, че Радев основава нови партии, използва ги и ги захвърля. Нинова не отхвърля опцията след изборите Българска социалистическа партия още веднъж да търси коалиция с „ Продължаваме промяната “. Като се обоснова с положителните връзки, които има с Кирил Петков и Асен Василев.

По отношение на проблемите в енергетиката и доствакте на газа, Нинова съобщи, че изкуствено се основава напрежение в енергетиката, като има проблем с доставките за газ.

Единственото решение е договаряния с „ Газпром “ и възобновяване на доставките. В момента България няма потребност от спешен щаб, събиране на информация и разбори, а бързи дейности за възобновяване на разговора с „ Газпром “, настоя Корнелия Нинова.

" Да търсят където желаят, каквато желаят отговорност. И да я приложат. България няма потребност от спешен щаб, а бързи дейности за възобновяване на договарянията. Трябва да подсигуряваме светлина и топлота в домовете на хората. 28 000 компании работят на газ, 250 000 са подвластни и решението е да се възстановят диалозите с " Газпром ". Като министър на стопанската система си свърших работата - първо място в Европа по стопански напредък ", акцентира Нинова.

Новата водеща Мария Ванкова няколко пъти я прекъсваше и я питаше по какъв начин по този начин не е знаела какво се случва в енергетиката. Нинова я посъветва да предложения министъра на енергетиката, с цел да получи съответни отговори. Водещата обаче несъответстващо подмятна, че казусът с газа е проблем на министерство на стопанската система.

Нинова за седми път съобщи, че това е проблем на министерство на енергетиката и повтори, че като министър на стопанската система е свършила работата си.

Въпреки всичко Ванкова още веднъж прекъсна Нинова и попита за какво държавното управление оставя " Булгаргаз " във финансова рецесия, само че Нинова отговори умерено: " Моля ви, да не водим диалог за енергетика. Не съм пристигнала да разясня работата на министъра на енергетиката. Разбирам, че е главната тематика, само че дано хората, които дават отговор, да дойдат и да приказват. Дошла съм да ви опиша следната история и да предупредя хората. За енергетика поканете този, който има информация. "

И описа историята: " За министър е назначен човек, който уволних от Военноморски сили Сопот. Установих частни ползи, които източват държавни сдружения. Установихме, че шефът на " Кинтекс " Михайлов, който ме громи във всички малките екрани, е по едно и също време шеф в частна компания. Този човек също има интерес в тази частна компания. Собственикът на частната компания е някогашен зам.-министър от ръководството на ГЕРБ и се споделя Манолев. Цялото това нещо се протектира от служебния министър на стопанската система по времето на Радев. Тези неща съм ги описала през февруари и март в две писма до премиера.

Защо го описвам чак в този момент? В тези писма предлагам решение на господин министър председател - да уволня госпожа Везиева или да уволня шефовете на тези предприятия. Направих и двете. Защо споделям това? Защото е основно за страната. С назначението на министър Стоянов се възвръща модел. Уволняват се фрагменти на Българска социалистическа партия, което е показателно. Служебният кабинет на Радев възвръща модела ГЕРБ-ДПС и тяхната скица. Следващата стъпка ще бъде да уволни управлението на ДКК, Военноморски сили и " Кинтекс " и да възвърне задачите ", описа някогашният стопански министър.

" Премиерът даде единодушие да освободя госпожа Везиева и сподели: " Разбира се, където и каквото намериш като корупция, да се приключва ". Той реагира съответно ", разкри още Нинова.

" Президентът сподели преди година по време на митингите, чепартиите в Народното събрание сме статукво и всички да гласоподават за партиите извън. Сега той беше от хората, които смъкнаха държавното управление. Вероятно има предпочитание за власт и разтрошаване на реда в страната.. Един анализатор беше написал нещо доста забавно. Президентът Радев има комплекс към хората, които са го основали. Мъжки комплекс към дамата, която го направи президент. Той основава нови партии и ги захвърля ", сподели още тя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР