Радев е във фаза не съм щастлив, държавата ще фалира

...
Радев е във фаза не съм щастлив, държавата ще фалира
Коментари Харесай

Явор Божанков: На Радев трябва да се даде институционален отговор. Импийчмънт е възможен вариант


Радев е във фаза не съм благополучен, страната ще банкрутира и всички ще умрем

„ Служебният кабинет не мога да го оприлича на хора, които са имали нечисти стопански ползи. Те се държаха по-скоро като мародери, безотговорно “, съобщи пред Нова телевизия  депутатът на ПП-ДБ Явор Божаков. Народният представител даде образци с договорите, които служебните министри са подписали в енергетиката - с „ Боташ “, по какъв начин са се снабдявали министерствата с горива и какви далавери имало от служебните министри.

„ Като приказваме би трябвало да си спомним за съветниците на Радев и Копринков. Как едни хора влизат небогати в политиката, а на родните им внезапно им потръгва в живота “, сподели Божанков и добави, че като чете публикации в медиите оставя подозрение за корупция. 

„ Радев има два режима на работа. Единият е като има длъжностен кабинет и той е благополучен. Другият е като няма – тогава не е благополучен и тогава страната ще банкрутира и всички ще умрем. Сега сме във втория. Президентът стартира, че някой посягал на властта сега. Да му подсети, че сме постоянен кабинет, а служебният трябваше единствено да провежда избори. Ако Радев е стигнал до предопределение на редови горски чиновници, това не е обикновено.

„ Безродник е човек, който постоянно взима съветската и в никакъв случай българската и европейската остаряла. Да наречеш безродници над 600 хиляди души и повече, дали своят вот за партии е грозно и брутално втълпяване на ненавист.

Ние трябвало да дадем пояснение кой бил архитекта на държавното управление и дали е Алексей Петров. Тук би трябвало да върнем топката и да питаме той къде прави лицеви опори? В карате клубовете, чиито ръководител тогава беше Алексей Петров. Но това е дребно заяждане “, добави Божаков.

„ На Радев отговор би трябвало да се даде институционален. Импийчмънт е опция, само че най-много Народното събрание да преразгледа правата му да кадрува. Това е персоналното ми мнение. А в случай че подозрение за съветска връзка, Народно събрание би трябвало да преразгледа пълномощията “,  добави депутатът.

 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР