Радев е тръгнал да си пазарува кметовете на ГЕРБ един

...
Радев е тръгнал да си пазарува кметовете на ГЕРБ един
Коментари Харесай

В изтеклия запис: Радев подготвя прокремълска партия с помощта на Гешев

Радев е тръгнал да си пазари кметовете на ГЕРБ един по един, декларира Асен Василев в записа от Националния съвет на „ Продължаваме промяната “. Записът е изработен и беше публикуван този петък от депутата разколник от ПП-ДБ Радостин Василев.

„ Радев си е хванал под едната ръка Гешев, под другата ръка – Копринков. И с едната ръка ги подкупва, с другата ръка ги заплашва (кметовете – б.р.). Това нещо сега се случва на безусловно всички ГЕРБерски кметове. Това, което ще се случи, е че вместо да имаме ГЕРБ – 25%, ще имаме ГЕРБ – 15% и 10% прокремълска партия на Радев с локалните кметове “, споделя Асен Василев.

Ако Радев държи и полицията в този миг, това ще направи нещата трагично по-лоши за ГЕРБ. Те желаят относително почтени избори и знаят, че нашата полиция ще направи относително почтени избори. Ако Радев прави избори, той ще ги направи нечестни в посока Радев, установи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

В 90% от територията на страната ние на локалните избори не участваме. Ако сме във властта, това може и да се промени на няколко места. Но в случай че не сме във властта, локалните избори ще бъдат решени сред едни структури, които Радев се пробва да подкупи и да заплаши с Гешев, и едни структури, които ГЕРБ си държат по техните си способи, които са същите, споделя Асен Василев.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР