Радев е статуквото в президентската институция, нашата победа означава промяна,

...
Радев е статуквото в президентската институция, нашата победа означава промяна,
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: България ще избира между демокрацията и едноличната власт

Радев е статуквото в президентската институция, нашата победа значи смяна, съобщи претендентът за президент
„ В неделя изборът за всички демократично мислещи българи ще е елементарен, тъй като изборът е сред полезностите на демокрацията, обединяването към хрумвания и дейности против рецесията – всичко това, което жителите виждат в наше лице, а от другата страна против нас е разделянето, репресивните дейности, и едноличната власт в лицето на Румен Радев. Когато приказваме за статукво и смяна, Радев е статуквото в президентската институция, а нашата победа ще значи смяна “. Това съобщи претендентът за президент проф. Анастас Герджиков в Пловдив. Той и претендентът за вицепрезидент Невяна Митева закриха предизборната си акция със среща в Голямата базилика в града.

„ Щом не пестят сили и средства против нас, значи се опасяват, че можем да спечелим тази борба. Когато преди няколко седмици взех решение да вземам участие в изборите, чаках сегашната власт да се опита да се опълчи на опита за смяна на „ Дондуков “ 2, само че не чаках, че това ще се случи с всички вероятни средства, даже с полицейски репресии против жители по места. Трябва ли Радев да получи цялата власт в страната? Особено след бездействието, което сподели неговото служебно държавно управление през последните месеци и закъснелите ограничения против рецесията? Радев не съумя да отговори на заслужените рецензии и нощес, по време на единствения спор, който организирахме с него. Критики, които той искаше да си спести до последния вероятен миг “, съобщи претендентът за президент пред жителите.

„ България може да бъде друга. Може да бъде страната, в която жителите, които с почтен труд изкарват хляба си, да бъдат спокойни за бъдещето на фамилиите си. Страната, в която бизнесът работи, а хората на знанието са високо оценени и нямат причина да търсят прехранване зад граница. Сигурен съм, че можем да върнем чувството за правдивост и да възстановим доверието в институциите. Да бъде надградено законодателството по този начин, че да има идентични правила за всички и хората да усещат грижата на страната “, уточни проф. Герджиков. Според него, с цел да се случи всичко това, страната ни би трябвало да има президент, който с дейностите си да помогне българите да бъдат в действителност обединени към цели и хрумвания за излизането от рецесията, и за развиване на стопанската система и всички сфери на публичния живот.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР