Радев е проект на дълбоката държава. Около него има само

...
Радев е проект на дълбоката държава. Около него има само
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава

„ Радев е план на дълбоката страна. Около него има единствено сътрудници на „ Държавна сигурност ”. Стратегическият му съвет се ръководи от сътрудник на „ Държавна сигурност ” с прякор Майстора. Това разяснява президентът от 2012 година до 2017 година Росен Плевнелиев. „ Дълбоката страна постоянно в България се е изразявала от връзките на комунистическите секрети служби с Москва. Големият потрес в Народното събрание на проевропейските сили пристигна тогава, когато видяха безспорното взаимоотношение сред Радев, основния прокурор, службите, „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия “, добави Плевнелиев, представен от Нова телевизия.

По мотив излизането на Радев от пленарна зала след гласуването на кабинета „ Денков-Габриел ” и метода, по който връчи проучвателния мандат на Денков, Плевнелиев разяснява по този начин:

„ На президента не му прави чест да излезе по време на химна или да не подаде ръка на Денков. Тази безмислена война не отива на един държавен глава. През тези 6 години той нееднократно наруши Конституцията ”.

„ Москва желае да реализира 2 неща със своята тежка дълбока хибридна интервенция в България. Първо, да бъдем отклонени от всякаква форма на европейска интеграция. Второ, България би трябвало да не бъде позволена да бъде сътрудник на демократичния свят – приказвам за войната в Украйна ”, сподели още Росен Плевнелиев.

По думите му сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма коалиция, само че има единодушие. „ Донякъде отдаваме този резултат на нашите старания на контактната група ”, разясни президентът.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР