Радев е новият Борисов, има собствена олигархия, номенклатура, схеми, ресурси,

...
Радев е новият Борисов, има собствена олигархия, номенклатура, схеми, ресурси,
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Радев е новият Борисов, има собствена олигархия

Радев е новият Борисов, има лична олигархия, номенклатура, схеми, запаси, укрепи се. Това разяснява политологът Калоян Методиев в ефира на утринния блок " Добро утро, България “ на Радио Фокус .

" Ами, тъй като се бъркат в непознати партии и организации, пробват се да ръководят процеси в цялата страна, да основават партии. Визирам тук главно Българска социалистическа партия и вътрешната й съпротива, която се храни от двамата, Политическа партия, която е родена и душена от самия Радев, основаването на " Възраждане ", която по думите на Гунчева се ръководи ръчно от ГЕРБ, " Български напредък ", Има Такъв Народ и така нататък Радев оказа помощ на Борисов да завоюва изборите през 2017 година посредством служебното си държавно управление. Борисов оказа помощ на Радев за втори мандат. Борисов оказа помощ на Радев да смъкна държавното управление. Радев доста искаше да е като Борисов и към този момент е. Той е новият Борисов, има лична олигархия, номенклатура, схеми, запаси, укрепи се. Тук идваме до забавния въпрос нужен ли е още Борисов на Радев и не изключвам отговора, че към този момент не е. Не изключвам и Радев доста скоро да се пробва да се отърве от него, без значение че сега са компактно дружно, приказват в един глас и служебният кабинет оказва помощ на ГЕРБ за изборите “, сподели политологът.

Методиев насочи рецензии към служебното държавно управление, като съгласно него кабинетът, назначен от Румен Радев, организира чистки, репресии и назначава фрагменти на ГЕРБ.

" Служебният кабинет в действителност започва предизборната акция от ден първи на своето предопределение. Провежда чистки и репресии по отношение на три от партиите от предходното държавно управление и прибира в служебния кабинет четвъртата – Има Такъв Народ, което е гонене по политически симптом. Същевременно назначава фрагменти на ГЕРБ “, съобщи Методиев.

Йоланда ПЕЛОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР