Радев дава ясен знак кой управлява в момента и няма

...
Радев дава ясен знак кой управлява в момента и няма
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Президентът носи цялата отговорност за служебното правителство

" Радев дава явен знак кой ръководи сега и няма никакво подозрение кой е избрал министрите, те са персонално негови и той носи цялата отговорност за държавното управление ". Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нованюз политическият анализатор.
Според него няма изненади в самото служебно държавно управление и личностите в него, нито в тези с леви убеждения, нито в представителите на дясното. Анализаторът счита, че настроенията против ГЕРБ могат да заличат някои политически разлики и е допустимо съставът на назначеното от президента държавно управление да " играе на тази струна ". Харизанов не има вяра, че в България има политическа мощ, която може независимо да победи партията на Бойко Борисов. Според него има възможност за реваншистки дейности от страна на служебното държавно управление, въпреки че това ще бъде в негова щета, само че несъмнено има такива публични настроения.
 Георги Харизанов: Борисов предлага обединяване към значимите тематики, другото е безпорядък Георги Харизанов: Борисов предлага обединяване към значимите тематики, другото е безпорядък
Опасността пред, която е изправена България след изборите се назовава безпорядък. Това съобщи за БГНЕС Георги Харизанов, политически анализатор...
" Позицията на президента Радев е комплицирана, тъй като е определен с гласовете на една постсъветска партия, а е държавен глава на страна-член на НАТО, и това е по този начин още от първия ден на избирането му, освен в този момент ", сподели още политическият анализатор. Георги Харизанов съобщи, че партиите преди изборите би трябвало да работят в посока, тъй че след тях да не се приказва още веднъж какъв брой се ненавиждат взаимно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР