Радев да не краде от тезите на БСП, да си

...
Радев да не краде от тезите на БСП, да си
Коментари Харесай

Караянчева е оптимист - този път няма да има служебно правителство, не е и 2013 г.

Радев да не краде от тезите на Българска социалистическа партия, да си направи свои . Когато имаш предпочитание да влезеш във властта, само че не можеш да го направиш по законния метод , се случва това, което стана нощес, изясни пред НоваТВ, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Караянчева е оптимист, този път няма да има служебно държавно управление .

Все по-трудно й е да приказва за президента и за това ще го назовава господин Радев . Президент е човек, който сплотява, който по Конституция сплотява всички български жители, а Радев се разграничава от всички български жители и е президент на избрана група от хора , изясни тя.

Според нея за съжаления той е трансформирал НСО в посмешище, а " тези момчета живеят с нас ".

Никой на никого не пречи да стачкува, само че да носят маски както нашите хора от ГЕРБ , да съблюдават трите Д, добави тя.

Караянчева поддържа премиера, а Радев търси политическа кариера , излизат с мантри за машинното гласоподаване, като поръчител за почтени избори, а това не е по този начин, разяснява Караянчева.

Та изясни, за жалост на Радев, няма да бутне държавното управление , тъй като има доста рационални жители и доста здравомислещи хора, а и обстановката е друга от 2013 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР