Радев беше избран като генерал от НАТО“ за президент. Сега

...
Радев беше избран като генерал от НАТО“ за президент. Сега
Коментари Харесай

Радев свалил натовската камуфлажна униформа и навлякъл руската рубашка според Ивайло Мирчев

Радев беше определен като „ военачалник от НАТО “ за президент. Сега смъкна натовския камуфлаж и виждаме съветската му рубашка. Това сподели пред bTV националният представител от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

„ Николай Денков и Мария Габриел се оправят сносно с ръководството. Нямам никакво подозрение, че тя ще бъде идващият министър председател. Не мисля, че някой мисли за нещо такова. Имаме проект, работим по него “, уточни Мирчев.

„ Постигнатото с Шенген е заслуга и на Денков, и на Мария Габриел. От 2011 година отговаряме механически за критериите за Шенген, само че не влязохме в Шенген. По-скоро ще се случи влизането в Шенген по въздух “, добави той.

„ По-въздух – да, само че не против мигранти. Резонно е увеличение на чиновниците на Frontex по границата. Важно е да имаме ясна дата на приемане и по суша. Ще желаеме това да бъде през 2024 година. Това ще бъдат и нашите цели. Всички сили в договарянията са в тази посока “, изясни депутатът.

„ Четири дни преди Коледа би трябвало да сме завършили с конституцията. Като президент Радев разгласи преди две години, че има подготвена конституция и оферти за промени и ще ги покаже пред Народното събрание. Той явно няма такива. Това се употребява като мотив – какъв е бил рейтингът на Народното събрание. Той е подобен от 30 години. Радев беше определен като „ военачалник от НАТО “ за президент. Сега смъкна натовския камуфлаж и виждаме съветската му рубашка. С измененията в конституцията желаеме да прекратим опцията един човек да преправя курса на страната, както това свършиха служебните държавни управления на президента “, акцентира Ивайло Мирчев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР