Радарното табло за отчитане на скорост на бул. Черни връх

...
Радарното табло за отчитане на скорост на бул. Черни връх
Коментари Харесай

За две седмици 100 коли са засечени да карат с над 100 км/ч по бул. Черни връх в София

Радарното табло за отчитане на скорост на бул. " Черни връх " в София единствено за две седмици е засякло над 100 автомобила, които са се движели с над 100 км/ч над ограничаването.

Таблото беше сложено покрай мястото на жестоката злополука, където Георги Семерджиев прегази две пешеходки. Данните от трафика на " Черни връх " разгласи ръководителят на Столичния общински съвет георги Георгиев. Той показа пакет с ограничения за подобряването на сигурността по улиците.

Общината желае пълномощия, с цел да може да глобява за три съществени нарушавания - превишена скорост, прекосяване на алено и каране в неразрешени улици. Според Георгиев, КАТ би трябвало да усилят броя на патрулните коли, които наблюдават трафика, тъй като за целия град те са единствено 15.

" Даваме си сметка, че са им лимитирани ресурсите, с цел да могат те да слагат патрули на тези кръстовища и в тези часови диапазони, когато е най-необходимо. Уви, на " Черни връх " се вижда, че продължава ужасяващата процедура, след 22:00 часа, да се кара със 110, 130, дори имаме няколко със 150 км/ч. Това е безумство ", разяснява Георгиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР