Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975

...
Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975
Коментари Харесай

Андрей Ковачев към Радан Кънев: Странна позиция след увеличаването на средствата за България

Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и (Radan Kanev), странна позиция след увеличението на средствата за България спрямо предходната МФР (при общо стойностното понижение на рамката заради напускането на Великобритания), както и ясното схващане, че националните стратегии занапред ще се утвърждават във всяка страна-членка и застъпничеството на България на Съвета за критерия господство на закона, което е и поддръжка за "пестеливата група ". Това написа евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев  Андрей Ковачев Андрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година до момента. по отношение на сериозен пост на сътрудника му в Европейския парламент Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и във връзка отпуснатите средства за България от Брюксел.

Наистина би трябвало да разделяме вътрешния спор и политически стремежи и лайкове от триумфите за България по тази сериозна тематика с многогодишно отражение, декларира Ковачев.

Новаков към Кънев: Бих приел рецензия към държавното управление и премиера Борисов единствено от сътрудници, които имат най-малко някакъв незадълбочен опит в договаряния и ръководство на евросредства

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР