Рачо и Нели избягаха от Габрово в ИлинденВлюбените са заедно

...
Рачо и Нели избягаха от Габрово в ИлинденВлюбените са заедно
Коментари Харесай

Първа сватба в село Илинден след 20 годишна пауза

  • Рачо и Нели избягаха от Габрово в Илинден
  • Влюбените са дружно от 1977 година, разделят се, само че се събират още веднъж

" За първи път от 20 години ми се случва такова нещо, за мен беше огромно наслаждение. Първа женитба в селото от доста време насам! "

Това с усмивка съобщи пред " България Днес " кметът на красивото гранично благоевградско село Илинден Любен Воденов. Селският властник бракосъчета двама влюбени, пристигнали чак от Габрово, с цел да си кажат заветното " Да ". Рачо Бараков и Нели Баракова са на по 64 години, а любовният разказ сред тях е от доста години, само че чак в този момент решили да се обвържат с формален брак.

 Нели и Рачо са дружно от 1977 година

Нели и Рачо са дружно от 1977 година

" С Рачо сме дружно от 1977 година, само че имаше един интервал, в който се разделихме. Срещнахме се още веднъж и знаехме, че не сме спирали да се обичаме. Поради тази причина преди края на живота ни взехме решение да си подновим брачните обети ", показа пред вестника Нели Баракова. По думите й в никакъв случай не е късно човек да откри любовта и е хубаво всеки един от нас да има някого до себе си, изключително в най-трудните моменти от живота си.

 Двойката ще помни тържеството за цялостен живот

Двойката ще помни тържеството за цялостен живот

Церемонията по подписването на Нели и Рачо се е състояла в кметството на село Илинден, а последващото тържество - в ресторант " Рай " в село Огняново. Принос за това сватбената гала да протече надалеч от родния им дом имат кумовете им Ангел и Даниела Безеви от село Копривлен. Те са организирали туристически тур за семейство Баракови и измежду толкоз забавни села в района влюбените избрали тъкмо Илинден, с цел да се врекат във честност.

 Любовта е най-важна за тях

Любовта е най-важна за тях

" С Нели и Рачо се познаваме много от дълго време. Тя е юрист, а той някогашен футболист. Идвали са ни доста постоянно на посетители и с жена ми знаем, че нашият край им харесва. Получи се необикновено празненство, което ще остане спомен на всички ни за цялостен живот ", описа Ангел Безев.

източник " България Днес "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР