Ръчните радиопредаватели (Уоки Токи), използвани от ливанската въоръжена групировка Хизбула,

...
Ръчните радиопредаватели (Уоки Токи), използвани от ливанската въоръжена групировка Хизбула,
Коментари Харесай

Личните радиопредаватели на Хизбула в Ливан също експлодират

Ръчните радиопредаватели (Уоки Токи), употребявани от ливанската въоръжена формация Хизбула, се взривиха късно в сряда следобяд в южната част на страната и в южните покрайнини на столицата Бейрут, сподели източник от службите за сигурност и очевидец, представени от " Ройтерс ". Поне един от гърмежите се е случил покрай заравяне, проведено " Хизбула " за убитите предходния ден, когато хиляди пейджъри, употребявани от групата, експлодираха в цялата страна.

Групата съобщи в сряда, че е атакувала израелски артилерийски позиции с ракети в първия удар против Израел, откакто пейджърите на нейните бойци, ранявайки хиляди в Ливан.

Израелската шпионска организация Мосад, която има дълга история на комплицирани интервенции на непозната територия, е сложила експлозиви в пейджъри, импортирани от Хизбула месеци преди детонациите във вторник, споделиха пред " Ройтерс " почитан източник от ливански служби за сигурност и различен източник.

Броят на жертвите набъбна до 12, в това число две деца, сподели ливанският здравен министър Фирас Абиад в сряда. Атаката във вторник рани близо 4000 души, в това число включително доста от бойците на екстремистката формация и посланика на Иран в Бейрут.

Gold Apollo, тайванският производител на пейджъри отхвърли да е създал устройствата, като.
 Какво съставлява секретното киберзвено 8200 на Израел?
Какво съставлява секретното киберзвено 8200 на Израел?

Операция, при която хиляди пейджъри на сътрудници на " Хизбула " в Ливан аексплодираха сложи в центъра на вниманието секретната военна единица

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР