рачни тайни от миналото заплашват да излязат наяве и да

...
рачни тайни от миналото заплашват да излязат наяве и да
Коментари Харесай

Виктория се жертва, за да помогне на Борис в "Братя"

рачни секрети от предишното заплашват да излязат нескрито и да трансформират радикално връзките сред героите в новите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA.

След ужаса, който претърпя Виктория напоследък, тя стартира да осмисля грешките си и е изпълнена с чувство за виновност. Осъзнавайки, че брат й Борис е желал да я защищити, тя се усеща длъжна да му помогне на собствен ред в кошмарната обстановка, в която е попаднал.

Малката измисля остроумен проект по какъв начин да се срещне с Драго, с цел да открадне скрито негова движимост. Така би помогнала на Борис, който желае да потвърди, че зад недосегаемия Денис Топал стои Драгомир Донков благодарение на ДНК тест. Дали Вики ще се оправи със смелата си задача или ще бъде разобличена?

Драго още е в потрес след разкритието, до което самичък стигна, че бебето на Лора най-вероятно е негово. Въпреки че не получава удостоверение от обичаната жена, той е уверен, че това е истината и се раздира от спорни усеща. От една страна, новината го прави благополучен, само че целият му свят се прекатурва и той е в безтегловност.

От друга страна, Лора показва своето хладно отношение и съмнение към него и това го прави още по-несигурен за бъдещето. Ще успее ли да откри път към нея или връзките им от тук нататък са обречени?

Самата Лора е в още по-голяма безтегловност, откогато напусна фамилния им дом с Борис. Смазана от виновност, мемоари и боязън за бъдещето, тя не съумява да откри баланс в душата си. Работният развой в организацията също не върви, откогато Лора е в болничен, а Ива е в отпуска. Предстоящите рекламни събития са пред неуспех и двете съдружнички стоят на кръстопът за ориста на своя бизнес.

Какво изненадващо решение ще вземат и по какъв начин Лора мисли да продължи живота си?

Не пропускайте престъпната драма „ Братя “ всеки работен ден, от 22:30 ч., в ефира на NOVA.

Повече информация може да откриете в, както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР