>Рачков не пропусна да се пошегува с калпавия английски на

...
>Рачков не пропусна да се пошегува с калпавия английски на
Коментари Харесай

Рачков: Луди сте да давате по 50 лв. за моето шоу

>
Рачков не пропусна да се пошегува с калпавия британски на Софка, който я мъчеше по време на присъединяване й в имитаторското шоу " Като две капки вода ", в което Митко е ководещ. Двамата се сближили точно около занимателното предаване, а комикът бил доста впечатлен от свежото й възприятие за комизъм и радостен манталитет. Рачков даже се пошегува и с новото й фамилно статукво. Както е известно, колоритната певица дълги години бе като героиня от безизходен латино сериал поради любовните си връзки с доведения си наследник Дачо.

" Софи, виждам, че Гринго е в залата. Още ли си с него? Да не би към този момент да си влюбена в татко му? ", помайтапи се Рачков и развесели залата. После сякаш на смешка скастри публиката в препълнената зала. " Вие сте луди да давате по 50 лева за билет за моето шоу. Хората за тези пари жилища си купуват, заедно с терасите ", разсмя гостите си Рачков, намеквайки ги за разразилия се скандал с евтини жилища за властта в скандалния небостъргач " Златен век " в кв. " Лозенец ".

През последните месеци Рачков цялостни зали и салони из страната с шоуто си. Негов чест посетител е шлагерният реализатор Веселин Маринов. " Шегувам се със Софи и Веско, тъй като са ми другари и знам, че няма да ми се разсърдят ", признава артистът. За присъединяване си в " Забраненото шоу на Рачков " изпълнителите получавали 4-цифрен хонорар. Сумата комикът плащал от джоба си. Митко заработвал стотици хиляди от продадените билети, защото залите му постоянно били претъпкани. Често датата за представлението не била задоволителна и екипът на Рачков бил заставен да насрочи втори театър в същия град. Цените обаче във всеки град били разнообразни, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР