Race for the Cure® е най-голямото благотворително спортно събитие в

...
Race for the Cure® е най-голямото благотворително спортно събитие в
Коментари Харесай

Race for the Cure Bulgaria 2021: Pink Week Edition

Race for the Cure® е най-голямото благотворително спортно събитие в Европа в поддръжка на женското здраве. То оказва помощ на организациите и лечебните заведения за рак на гърдата да събират средства и да покачват осведомеността за това заболяване.

С 500 000 новодиагностицирани и 125 000 души, които умират от рак на гърдата в Европа всяка година , тези средства са от жизненоважно значение. Сега повече от всеки път.

Миналата година, макар рестриктивните мерки на COVID-19, десетки хиляди хора се записаха и тичаха или се разхождаха в квартала си със фамилията, сътрудниците и приятелите си. В Race for the Cure 2021 ще вземат присъединяване 43 страни в цяла Европа в поддръжка на 31 организации, които се борят с рака на гърдата.

По-силни дружно

Отново тази година, в някои страни може да сме физически разграничени, само че въпреки всичко можем да останем дружно и да се съберем, където и когато ограниченията за ковид ни разрешават. Можем да покажем на нашите общности, че сме по-силни дружно и че ще продължим да се борим с рака на гърдата.

Пандемията анулира доста значими моменти от живота ни, само че нашата задача не е анулирана, както и Race for the Cure.

Цел на Race for the Cure Bulgaria 2021: Pink Week Edition

Всяка година Race for the cure Bulgaria се организира за да увеличи информираността за рак на гърдата и създаване на здравна просвета.

Всяка година над 4000 дами в България се изправят пред диагнозата рак на гърда.

През 2021 със събраните средства от Race for the Cure 2020 и се осъществя Национална акция за безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърда „ За теб, покрай теб “, която обхвана 17 града от 14 области в страната, като бяха прегледани 1606 дами.

Заради високият интерес и положителният отзив от Националната акция и тази година събраните средства от Race for the Cure 2021: Pink week edition ще бъдат вложени в осъществяване на Национална акция за безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърда в България.

Целта е да се обезпечат средства за най-малко 3600 безвъзмездни прегледа в цялата страна.

Повече регистрации, повече профилактични прегледи за рак на гърда в България.

Как ще се организира Race for the Cure Bulgaria 2021: Pink Week Edition

Race for the Cure Bulgaria 2021: Pink Week Edition ще се организира от 26 септември до 3 октомври в Южен парк, София за тези от вас, които в този интервал са в столицата.

Можете да се регистрирате или на място в Южния парк.

Всички, които не са в София от 26 септември до 3 октомври, могат да се записват като

самостоятелни участници или да основат собствен тим, в който да поканят семейство, другари, сътрудници или познати. Да изминат определената отдалеченост там където живеят, да се снимат и да качат фотоси в обществените мрежи, като употребяват хаштаговете на събитието #RFTC2021 #STRONGERTOGETHER.

Повече регистрации = повече профилактични прегледи!

Често задавани въпроси за Race for the Cure можете да откриете

Facebook страницата на събитието ще откриете
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Прибира се брачният партньор, а жена му лежи болна в леглото: - Успях да подготвя единствено кюфтенца. Хапни си! - Четири може ли? - Може. Половин… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Полагането на клетва " стана инструмент, посредством който режимът ви държи на каишка ", разяснява пред Агенция Франс Прес Деби ЧанКъм момента има арестувани към 10 незаконни мигрантиТя влиза в действие от 12 септемвриТова взеха решение депутатите в Правната комисияОт " Българска социалдемокрация - Евролевица " показаха и политическо решение по отношение на идните избориУкраинският президент сподели това по време на форума в Киев " Ялтенска европейска тактика " Това е вторият извършен избор в БългарияALEX & VLADI и неповторимите неща, които НЕ знаете за тяхРадостната вест показа приятелят ѝИнцидентът е бил в съветската секцияДобре е да има самостоятелен метод към всеки човек, прецизират от ведомствотоТой е бил открит в безпомощно положение на брега на река ЯнтраСтихията се чака да връхлети тихоокеанското крайбрежие на странатаДепутатите от ГЕРБ-СДС обаче отхвърлиха присъединяване в тазсутрешното съвещание на КомисиятаСъбитието е отдадено на плана за пакетиране на триумфалната арка в ПарижНа " Дондуков " 2 се организира чуване на претендент за нов член на ЦИКОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР