Работя за създаване на център с евроатлантическа дейност на тема

...
Работя за създаване на център с евроатлантическа дейност на тема
Коментари Харесай

Цветанов създава евроатлантически център за сигурност

Работя за основаване на център с евроатлантическа активност на тематика сигурност. Това сподели Цветан Цветанов след Националното заседание на ГЕРБ, на което той официално беше освободен от постовете си на заместник-председател на партията и член на изпълнителната комисия. Той посочи, че центърът ще е неправителствена организация, която ще се занимава с разбори и прогнози по тематиката за сигурността. " Плановете са ми да бъде по-често със фамилията ми, тъй като през тези години отсъствах доста ", сподели още Цветанов

" Аз към този момент работя сега от 17-ти, не в ГЕРБ, не за ГЕРБ. За ГЕРБ може да работи всеки един член и симпатизант, и всеки един, който желае да гласоподава ", сподели Цветанов на въпрос, по какъв начин ще работи за партията, като редови член.

Цветанов е разговарял с премиера Бойко Борисов, откакто подаде оставката си след локалните избори. " Да, чували сме се. Няма нищо неизяснено. " Има просто заявление, което аз съм си подал и трябваше да се насрочи Национално заседание, с цел да може да се гласоподават всички оставки - както моята, по този начин и на госпожа Бъчварова. Да се създадат всички промени в Устава, в организационната част, в която няма да вземам участие, няма да давам отговор за предизборните щабове и няма да вземам участие в тях ", сподели Цветанов.

Мисля, че когато отминат съответните избори, може да се съпоставя, загатна Цветанов, че отстраняването му от управлението ще повлияе от изборните резултати.

Цветанов не отговори на въпрос дали е бил " приготвен ". " Важното е, че всичко мина много по-цивилизовано, в сравнение с някои са очаквали и би трябвало да ви кажа, че аз съм предан човек и постоянно оценявам хората, с които съм работил. Тук в залата имам доста другари и им благодаря за всичко, което са създали ", сподели Цветанов на излизане от залата в НДК, в която се организира конгреса на ГЕРБ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР