Работохолизмът на Корнелия Нинова е пословичен и дори в първия

...
Работохолизмът на Корнелия Нинова е пословичен и дори в първия
Коментари Харесай

Росна-прясна, Корнелия Нинова крачи по "Славейков"

Работохолизмът на Корнелия Нинова е легендарен и даже в първия ден на предизборната акция, алената шефка не изневери на обичая си да работи от мрачно до мрачно.

Още в 9 сутринта през вчерашния ден гранддамата на Столетницата крачеше по столичния площад " Славейков " и ул. " Граф Игнатиев ", дружно с господин, който постоянно сме засичали към партийната центрара на " Позитано " 20.

Най-вероятно срещата им е била в безистена на номер 8, защото Нинова и спътникът й се стопираха пред заключена железна решетка, където изчакаха да им отворят. Пътьом " Желязната лейди " на Българска социалистическа партия хвърли по едно око на витрините с национални артикули и по този начин затвърди визията, че макар високия пост, битът й не се разграничава фрапантно от този на редовите й гласоподаватели.

За утринната си среща Корнелия беше заложила на елегантна рокля в кралско синьо - обичаният цвят на Елизабет Втора и Маргарет Тачър. Въпреки елегантността, това не е най-сполучливата багра за начало на акцията. Старите социалисти са известти с омразата си към синьото, защото в зората на демокрацията то стана знак на безконечния съперник Съюз на демократичните сили. Въпреки хилядите метаморфози на политическия небосвод, комунягите и до през днешния ден ненавиждат тази част от палитрата и като нищо може да стоварят гнева си върху председателката.

В този дух на скоро се изрече и отделилият се от Българска социалистическа партия Георги Кадиев. Във Facebook той се зачуди за какво Нинова е оповестила война на всички в ляво и в същото време се е прегърнала със субектите в дясно. Може би синята рокля показва точно тези промени в любовта й, гадаят минувачите по " Графа ".

Източник:

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР