Работодателят на Габриела я е глобил в нощта на инцидента

...
Работодателят на Габриела я е глобил в нощта на инцидента
Коментари Харесай

Адвокатът на Габриела за гаранцията: 20 000 лева са непосилни за нея

Работодателят на Габриела я е глобил в нощта на случая и това я вбесило. Това стана ясно от думите на отбраната на 20-годишната пловдивчанка, блъснала 10 коли край " Оазис 4 ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. " Не знам дали знаете, само че една от тези 10 коли е нейната ", показа адв. Търновалийски. 

Самата Медарова живее в комплекса, във въпросната заран се е прибирала, очевидно афектирана. Пила на работа, след злополуката са регистрирани 1,38 промила алкохол, както и позитивен тест за марихуана.

В правосъдната зала през днешния ден стана ясно още, че младата жена пробвала да излъже органите на реда, че пушила след конфликта, както и че опитала да трансферира виновността на майка си, молейки я да лъжесвидетелства. Майката отказала.

" Медарова е показала изключителна смелост и безочливост, пробвайки се да отклони вниманието от себе си ", категорични бяха от прокуратурата. Освен всичко тя е можело да заплаши освен своя, само че и непознати животи.

Защитникът й обаче отвърна, че казусът не би трябвало да се преекспонира. Габриела би трябвало да бъде осъдена, само че заслужено, а не грубо, по отношение на нея не трябва да се спретне вендета, обслужваща публичното мнение. 20 000 лв. са непостижима за нея сума, в случай че родителите не й оказват помощ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР