Работодателите в Москва са длъжни да отстранят от работа служители,

...
Работодателите в Москва са длъжни да отстранят от работа служители,
Коментари Харесай

Работодателите в Москва са длъжни да отстраняват служители, които не искат да се ваксинират

Работодателите в Москва са длъжни да отстранят от работа чиновници, отказващи имунизация против ковид при неявяване на медицински противопоказания, заяви тази заран Оперативният щаб за надзор и мониторинг на обстановката с ковид в съветската столица, представен от БГНЕС.

Според неговите наредби, съществуването на високо равнище на антитела не е противопоказание за имунизация против ковид.

" Списъкът с медицински противопоказания за имунизация не включва съществуването на антитела. Освен това понастоящем няма нито един потвърден способ за премерване на равнището на антитела, задоволителен за основаване на имунитет у човек, или система за оценка на успеваемостта и скоростта на акомодация на антителата към мутиращи варианти на вируса ", се споделя в известието.

Освен това щабът не предлага на московчани да се подлагат на тест за антитела преди имунизация.

Властите оповестиха през днешния ден за нови 20 182 случая на Covid-19, което рекорден растеж за денонощие от 24 януари. За наклонността е обвинявания разновидността „ Делта ", както и бавният ритъм на имунизация, съобщи Ройтерс.

За последните 24 часа са доказани от 568 смъртни случая, свързани с ковид. И Москва, и Санкт Петербург са записали най-вече жертви за ден от началото на пандемията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР