Работодателите търсеха подкрепа в наше лице за премахване на клас

...
Работодателите търсеха подкрепа в наше лице за премахване на клас
Коментари Харесай

Бизнесът не срещна подкрепа от БСП за клас Прослужено време

Работодателите търсеха поддръжка в наше лице за унищожаване на клас прослужено време, само че ние сме изрично срещу. Не се съгласихме и с предлагането за унищожаване на минималните осигурителни прагове, както и с премахването на по-голямото нарастване на минималната работна заплата.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев след срещата на народни представители от левицата с четирите работодателски организации.

Стойнев акцентира, че е било реализирано единодушие, че би трябвало да бъде възобновен нарушеният обществен разговор сред синдикати, работодатели и държавно управление.

" Правителството не може да се държи като наблюдаващ или да заема страни, а би трябвало да контролира този разговор, тъй като има голямо напрежение сред работодателите и синдикатите “, безапелационен бе той. Стойнев акцентира, че изключително в интервал на бюджет би трябвало да се приказва за: успеваемост на изразходваните бюджетни средства; промени, които да доведат до резистентен стопански растеж; политика, която да води до увеличение на приходите на българските служащи, което е обвързвано и с по-добро и качествено обучение и опазване на здравето.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР