Работодател търси любители на коктейли и безалкохолни напитки, които да

...
Работодател търси любители на коктейли и безалкохолни напитки, които да
Коментари Харесай

Работа мечта – да обикаляте баровете срещу безплатни питиета

Работодател търси фенове на коктейли и безалкохолни питиета, които да правят оценка питейните заведения в техния регион във всички елементи на света, пишат от.
Те ще получат възнаграждение в… безвъзмездни питиета.
The Pinnacle Guide е компания, която изготвя рейтингова система, посредством която класира питейни заведения по целия свят, показва Travel + Leisure.

„ Целта на The Pinnacle Guide е да сътвори транспарантна система, която признава високите достижения на коктейл питейни заведения от всевъзможен размер и жанр от целия свят “, споделя Хана Шарман-Кокс, един от създателите на компанията.

„ Какъв по-добър метод да оценим тези институции от опцията всеки да бъде рецензент? “ добавя тя.

За да започва работа, The Pinnacle Guide търси рецензенти, които да посещават анонимно питейни заведения в техния район.

Всеки от тях ще има опция да поръча две питиета във всеки бар (платени от The Pinnacle Guide) и да изпрати мнения въз основа на своя опит. На тяхно разположение ще има и информация за всеки бар, която да им помогне да се приготвят.

За да станат рецензенти, претендентите би трябвало да попълнят онлайн формуляр, който ще бъде наличен по-късно това лято. Тези, които стигнат до втория кръг, ще бъдат интервюирани от създателите на компанията и ще преминатвиртуално образование.

Освен да имат пристрастеност и положителни умения за наблюдаване, претендентите би трябвало да са осведомени с питейните заведения от най-високо равнище и да не са известни в промишлеността, с цел да се резервира анонимния темперамент на отзивите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР