Работното време в делнични дни е от 9,00 до 19,00

...
Работното време в делнични дни е от 9,00 до 19,00
Коментари Харесай

Във Варна започна вторият етап от синя зона - широк център


Работното време в делнични дни е от 9,00 до 19,00 часа. Времето за паркиране е до 3 часа.

Няколко са методите за заплащане за почасово паркиране в " синята зона " - посредством уеб страницата или мобилно приложение, посредством SMS или в брой. Паркирането посредством мобилното приложение " Варна паркинг " - " Виртуален паркинг метър " - дава опция за избиране на интервал за паркиране сред 30 минути и 3 часа. Също по този начин може да се запазят номерата на разнообразни коли за бърз достъп. Приложението може да се изтегли за Android или iOS, след което би трябвало да се записва и да се зареди виртуален портфейл.

Друг метод за заплащане е изпращане на известие. Клиентите на българските мобилни оператори би трябвало да изпратят SMS на номер 1352, с текст, в който е посочен номера на автомобила. Съдържанието на SMS би трябвало да възпроизвежда безусловно табелата с регистрационния номер на съответното пътно-превозно средство. Таксуването на паркиране с SMS е за един час и включва цената за едно известие от 1 лев, плюс цената на SMS-а към мобилния оператор. Успешно възнаграждение се смята за осъществено, когато клиентът получи назад потвърдително известие.

Третият метод за заплащане е в брой и се прави в търговски обекти, които са маркирани със стикер, на който е изписано на български и британски език " Тук можете да платите краткотрайно паркиране " Синя зона ". Цената е също 1 лева на час.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР