Работното време на Ваксинационния център на - София АД е

...
Работното време на Ваксинационния център на - София АД е
Коментари Харесай

Заради много желаещи: Удължиха работното време на ваксинационния център в УМБАЛ Света Анна

Работното време на Ваксинационния център на - София АД е било удължено до 21,30 часа през днешния ден поради голям брой искащи да се ваксинират. Това оповестиха от лечебното заведение. 

Заради сериозния напор е бил задействан и спомагателен втори имунизационен екип. Причината е в огромния напор от искащи да се имунизират, както и спиранията породени от срутва в Националната здравно-информационна система. От сутринта до 21,30 часа са се ваксинирали 251 индивида. Най- огромен е бил ползата към Janssen - 130 имунизирани и Pfizer - 89 имунизирани, а с Moderna - 29 имунизирани и Astra Zeneca – 3 имунизирани.
 Oколо 30 деца над 12-годишна възраст са имунизирани в Св. Анна в София Oколо 30 деца над 12-годишна възраст са имунизирани в " Св. Анна " в София
Около 30 са децата над 12-годишна възраст, които са ваксинирани във имунизационен център oт началото на юни до през днешния ден в УМБАЛ " Света Анна...

Ваксинационният център работи от 8ч. до 20 ч. всеки ден, в това число в събота и неделя. Не е належащо авансово записване. Центърът се намира в двора на болничното заведение и може да се стигне до него с автомобил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР