Работниците в цеховете на Pfizer в Белгия, където единствено засега

...
Работниците в цеховете на Pfizer в Белгия, където единствено засега
Коментари Харесай

Работниците от цеховете на Pfizer в Белгия ще бъдат ваксинирани

Работниците в цеховете на Pfizer в Белгия, където само към този момент се създава една от утвърдените в Европейски Съюз ваксини против Covid, ще бъдат ваксинирани против новото заболяване. Това оповестиха от лекарствения цех в Пурс.

Решението е взето, с цел да бъдат избегнати спънки за огромното произвеждане на имунизацията поради отсъствието на служащи по болест. От началото на годината скоростта на производството на имунизациите бе понижена по неизяснени до дъно аргументи на фона на все по-голямо търсене.

От завода прецизират, че към 3000 служащи ще бъдат имунизирани, само че спазването на противоепидемичните ограничения ще продължи. Подобна рекомендация даде през днешния ден и Европейската лекарствена организация в Амстердам, която регистрира успеваемост на имунизациите над 90 на 100, само че означи нуждата ограниченията да останат в действие даже за ваксинираните поради неналичието на сигурни данни, че повече няма да могат да се заразяват или да предават болестта.

По-рано през днешния ден Европейската комисия заяви, че е сключила съглашение с Pfizer за удвояване на поръчаните количества ваксина. Предвижда се до края на годината производителят да достави в Европейски Съюз 600 милиона дози. Лекарствената организация предложи също през днешния ден от флаконите с имунизацията на Pfizer да бъде извличана шеста доза.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Ключови думи Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР