Работниците в мигрантски център в Лонг Айлънд Сити казаха, че

...
Работниците в мигрантски център в Лонг Айлънд Сити казаха, че
Коментари Харесай

Работниците в приюта за мигранти в Ню Йорк се надяват, че комендантският час може да спре проблемите – но някои се притесняват, че блокирането през нощта ще „влоши положението“

Работниците в мигрантски център в Лонг Айлънд Сити споделиха, че се надяват новите полицейски часове да оказват помощ за облекчение на хаоса в съвсем Съоръжение с 1000 кревати – само че съседите имат своите подозрения.

„ Ще го направи доста по-лесно “, сподели охранител в приюта Austell Place пред The ​​Post в понеделник преди разширения полицейски час, който ще включва приюта и 19 други в Манхатън, Куинс, Бруклин и Бронкс.

„ Не единствено тези момчета се мотаят “, сподели той, акцентирайки група мигранти, излежаващи се на близкия площад. „ През нощта те стартират да купонясват и знаете, да се напият, да се сбият, да повредят имущество.

„ Те нанасят вреди на бизнеса в близост, получаваме недоволства “, добави пазачът, потвърждавайки, че доста мигранти се опълчват на разпоредбите за приюти и промъкват акумулатори за електрически колела, котлони и чайници вътре – неразрешени заради капацитета им да провокират пожари.

„ Тук има към хиляда души и не можем да ги спрем всички “, добави той. „ Батерията ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР