Работниците в Meta ще се наричат вече Metamates (букв. метадружки),

...
Работниците в Meta ще се наричат вече Metamates (букв. метадружки),
Коментари Харесай

Хората на Зукърбърг ще са метадружки, News Feed става просто Feed

Работниците в Meta ще се назовават към този момент Metamates (букв. метадружки), стана ясно след изтекла тирада на основния изпълнителен шеф на компанията Марк Зукърбърг, заяви Verge.

По време на виртуална среща основателят на Фейсбук оповестил лист с корпоративни полезности, които всички в Meta би трябвало да следват. Ключова била фраза " Meta, metaдружки, аз ", която дефинира какви би трябвало да са целите на работещите - компанията преди всичко, сътрудниците им на второ и персоналният им интерес на последно. " Уошингтъп поуст " удостовери от различен източник наличието на презентацията.

Това е поредна стъпка в ребрандинга на компанията Фейсбук Inc., която възприе новото име Meta, с цел да се отдели от свадите, натрупали се върху главния им артикул - обществената мрежа.

В самия Фейсбук също има брандинг смяна - така наречен новинарски поток - News Feed - към този момент ще се споделя единствено Feed, разгласи компанията в... Twitter.

Това е за името по-добре да отразява разнообразното наличие, което хората виждат в техния " фийд ", изяснява представител на компанията. Хората на Зукърбърг от години настояват, че новините са дребна част от наличието, което хората споделят, само че болшинството кавги са свързани с подправените, заблуждаващи и призоваващи към принуждение новинарски материали, споделяни в обществената мрежа.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР