Работниците от китайска компания са били принудени да пълзят по

...
Работниците от китайска компания са били принудени да пълзят по
Коментари Харесай

Нечовешко: Шеф на фирма накара служителките си да лазят по улиците

Работниците от китайска компания са били принудени да пълзят по улицата, откакто не съумели да реализират годишните си цели. Служителите лазели на четири крайници, до момента в който прекосявали през оживения трафик на град Тенгчжоу в следобедните часове, написа Блиц, цитирайки " Дейли Мейл ".

Пешеходците от града в Източен Китай били шокирани, когато се спрели да гледат по какъв начин служащите се движат напред на ръцете и коленете си. Всички чиновници, които пълзели, били дами, работещи за компания, която продава артикули за хубост. Групата била водена от мъж супервайзер, който ходел и държал огромен байрак, на който било изписано името на компанията. Двама други служащи се разхождали край унизената група, като снимали крайното наказване. Полицията скоро пристигнала на мястото, извикана от шокирани очевидци. Полицаите поискали от ръководителя на екипа да спре наказването, преди да му създадат устно предизвестие.

" Служителите също са хора. Да им дадеш такова неуважително наказване значи, че шефът не е рационален човек. Друг пита: " Защо след сходно отношение те към момента работят в такава компания? ", пишат възмутени консуматори на интернет.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР