Работникът, който полетя с багера си в 200-метрова пропаст, е

...
Работникът, който полетя с багера си в 200-метрова пропаст, е
Коментари Харесай

Багеристът, полетял в 200-метрова пропаст, е само с наранена пета

 Работникът, който полетя с багера си в 200-метрова бездна, е единствено с ударена пета. Това заяви за Plovdiv24.bg кметският наместник на село Югово Владимир Гаджуров. Багерът сега се намира в реката, а мъжът, който го е управлявал е изхвърчал от него по време на рухването и е бил открит на 50 метра под пътя. Цяло знамение е, че не е паднал надолу с машината, разяснява Гаджуров.

Всички се чудят по какъв начин е оживял. Според кмета, най-вероятно центробежните сили са го изхвърлили от машината, преди да падне в реката. Багеристът е бил измъкнат на пътя към 13,00 часа, благодарение на спасителите от Пожарната.

В момента мъжът е закаран в болница, в общо положително положение, само че е доста изплашен. Пътят към този момент е отворен.

Около 10.30 часа в региона е завалял изобилен сняг, имало е мощен вятър, вихрушка и снежна стихия, поради което видимостта е била неприятна. За малко време е натрупало към 15 метра сняг, описа още кметът на Югово.

По думите му хората, които ремонтират пътя, са огромни смелчаги. В момента се прави главен ремонт на пътя и машините работят на 4-5 сектора от него. Работи се съществено и снегът не ги плаши.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР