Работник от пловдивска фирма уби беззащитно куче с кирка пред

...
Работник от пловдивска фирма уби беззащитно куче с кирка пред
Коментари Харесай

Mъж преби до смърт куче пред очите на малко дете

Работник от пловдивска компания умъртви беззащитно куче с кирка пред очите на 14-годишно дете, което станало несъзнателен очевидец на жестокостта.

Зверството станало на 14 март денем в двора на компания в северната индустриална зона на Пловдив, пишат гневни консуматори в обществените мрежи.

Детето, което станало очевидец по какъв начин мъжът, евентуално от ромски генезис, отива при кроткото привидно куче. То лежало умерено и добродушно в двора на компанията. Работникът се ядосал, че това не било тяхно куче и че то трябвало да бъде в прилежащ двор пред друго хале, благосъстоятелност на друга компания. Преди да грабне кирката служащият се опитал да насъска легналото куче против някакво друго, което било черно-бяло на цвят. Не му се получило и той взел металния прът. Непълнолетният очевидец на зверството не написа по какъв начин тъкмо е убито кроткото животно, само че разгласява във Facebook задоволително красноречиви фотоси. „ Опитахме се да го спасим, само че беше прекомерно късно. Моля, споделете този пост, с цел да се опитаме да защитим другите животинки, които са застрашени от такива хора като него ”, написа очевидецът в обществените мрежи. „ Едно куче е живо създание като нас, хората. Защо би трябвало да сме толкоз зли към тях ”, се възмущава детето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР