Работник е пострадал при взрив, станал на територията на завода

...
Работник е пострадал при взрив, станал на територията на завода
Коментари Харесай

Работник пострада при взрив в завода на Биовет малко преди посещението на Бойко

Работник е потърпевш при гърмеж, станал на територията на завода за препарати “Биовет “ в Пещера.

Той е приготвял примес за медикаменти в съд под налягане, когато е избухнал и ранил експерта. Пострадалият е на 54 години и се споделя Александър Ковчев, а от полицията в Пазарджик прецизираха, че става дума за трудова акцидент и инспекцията ще се извърши от Областната ревизия по труда, написа Монитор.

``
реклама

Веднага след гърмежа от локалната Районна работа “Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ е изпратен един автомобил с 4-ма огнеборци, които са помогнали за очистване на произшествието.

Унищожени са бака за подготвяне на мостра за лекарствени средства и преградни стени от гипсокартон на повърхност от 20 кв.м. Спасена е постройката.

Пострадалият е превозен в болничното заведение в Пещера. Днес в „ Биовет “ по обяд чакат премиера Бойко Борисов, с цел да открие нови индустриални мощности.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 Collector (преди 1 минута) Рейтинг: 20672 | Одобрение: 15062 Аз помислих, че някоя ватенка си е взривила бутилката водка! COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР