Работническата коалиция, представляваща близо 400 000 държавни служители в Ню

...
Работническата коалиция, представляваща близо 400 000 държавни служители в Ню
Коментари Харесай

Профсъюзите на близо 400 000 работници в Ню Йорк се противопоставят на „безумните“ такси за задръстванията от 15 долара, отвръщат на делото за блокиране

Работническата коалиция, представляваща близо 400 000 държавни чиновници в Ню Йорк – в това число униформени ченгета, пожарникари и други лица, които реагират бързо – поддържа федерален правосъден иск за блокиране на „ безумната “ такса за тапи от $15 за влизане в центъра на града.

„ Няма да идваме в Манхатън един път седмично за вечеря. Идваме всеки ден, с цел да служим с горделивост на хората от Ню Йорк “, сподели Хари Несполи, началник на Общинския комитет по труда в Ню Йорк (MLC), пред The ​​Post в понеделник.

Президентите на синдикатите, които съставляват MLC, гласоподаваха с огромно болшинство да се причислят към делото, заведено предишния месец от Обединената федерация на синдикатите на учителите и президента на Стейтън Айлънд Бороу Вито Фосела, и ще издадат къса amicus за ищците по делото, сподели Несполи.

„ Задръстванията са просто следващото бясно нещо в града “, сподели Несполи, който също съставлява синдиката на санитарните служащи.

„ Никой не обича да влиза в д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР