Работната среща с представители на Центъра за спешна медицинска помощ,

...
Работната среща с представители на Центъра за спешна медицинска помощ,
Коментари Харесай

Държавната администрация във Видин подготвя техническо учение на Щаба за изпълнение на областния план за защита при бедствия

Работната среща с представители на Центъра за незабавна здравна помощ, Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, Сектор „ Пътна полиция “, БЧК, Областното пътно ръководство и Областният отдел „ Автомобилна администрация “ във Видин ръководи заместител регионалният шеф Ани Арутюнян.

За началник на учението, което е разпоредено със заповед на регионалния шеф Иво Атанасов и е планувано да се организира на 05.10.2023 година, бе определен гл. контрольор Генади Янчовски – шеф на бранш „ Пожарогасителна и избавителна “ активност към РДПБЗН-Видин.



Целта бе съгласуване дейностите на институциите за дейно и съответно реагиране при случай на пътя с четирима потърпевши служащи в пътно-транспортно произшествие сред рейс и товарен автомобил. Присъстващите дискутираха разновидности на учението, сюжета и дилемите, които следва да се изпълнят, според одобрения проект за осъществяване на мероприятието.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР