Работната среща между кметът на Община Трявна – г-жа Силвия

...
Работната среща между кметът на Община Трявна – г-жа Силвия
Коментари Харесай

Кметът на Трявна ще се срещне с депутатите от Габровска област

Работната среща сред кметът на Община Трявна – госпожа Силвия Кръстева и народните представители от 7-ми многомандатен изборен район-Габрово ще се организира на 31 януари, понеделник, от 16:00 ч. в Заседателната зала на Община Трявна. Своето наличие, все още, са удостоверили Богомил Петков – депутат от Политическа партия “Продължаваме смяната ”, Юсеин Вейселов – депутат от Политическа партия “Движение за права и свободи ” и Даниел Петров – депутат от Политическа партия “Възраждане ”.  

Припомняме, че работната среща е по самодейност на кмета на Община Трявна и първичната дата за нейното осъществяване бе планувана за през днешния ден, 28.01.2022 год., в постройката на ОбА. По време на диалога сред локалната администрация и излъчените от габровска област депутати ще бъдат разисквани съществени проблеми на региона, засягащи жителите на Трявна и Плачковци и дребните обитаеми места и ще бъдат търсени ефикасни способи за тяхното решение. А точно:  
Кметът на Трявна организира среща за стопанисването на общинските гори
През миналата седмица кметът на Община Трявна – госпожа Силвия Кръстева инициира две работни срещи във връзка със положението на о...
Прочети повече
Привличане на вложения за създаване на по този начин мечтаната спортна зала в гр. Трявна и общежития към нея

Намиране на средства за възстановяване на инфраструктурата на емблематичните за гр. Трявна ул. “Ангел Кънчев ” и ул. “Петко Р. Славейков ”

Обстановката и проблемите, в резултат на пандемията от Covid-19 у нас

Привличане на вложения за обезпечаване на претовареност и по-високи приходи за локалното население
Кметът на Трявна показа новите подземни контейнери в града
Днес кметът на Община Трявна – госпожа Силвия Кръстева публично откри новите подземни контейнери за разделно събиране на битови отп...
Прочети повече
Още от ГАБРОВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР