Работната седмица започна, а с нея – и годината официално

...
Работната седмица започна, а с нея – и годината официално
Коментари Харесай

За това ваксина няма…

Работната седмица стартира, а с нея – и годината публично ни обгърна в прегръдката си. Празниците свършиха, към този момент сме в действителността.

А действителността е следната: хората, някак пресилено сантиментално, настояха да имат вяра в илюзията, че с цъкването на часовника в 00.00 ч. и промяната на календара – от 2020 на 2021 – като в някаква странна версия на „ Пепеляшка “, ще се смени всичко.

Ама няма.

Нещата, които не стопират да ни преследват, са в нас. От заболяването можеш да се излекуваш или да се предпазиш, от земетресението – да избягаш, от това вътре обаче… няма метод.

И по тази причина, годината си стартира напълно предстоящо и предвидимо, а не с „ приказна “ смяна.

Новината „ Жесток побой над 21-годишна жена, тя е в кома “ се посреща с коментар:



Та така…

***

Епископ Тихон се имунизира и съобщи, че имунизацията е нещо положително, а това хвърли в суматоха религиозните фанатици. Изведнъж взеха решение, че епископът е „ заплатен “, „ демон “ (!!!), „ безбожник “.

На фона на това Средновековие, разбираме, че Община Мездра забрани 5G-мрежите на територията си. И по този начин стана ВТОРАТА българска община (след Балчик, в случай че помните), забранила новото потомство мрежи.

Решението е гласувано по предложение на Радослав Маринов, общински консултант от локалната коалиция на партия „ Атака “ и придвижване за радикална смяна „ Българска пролет “, осведоми ни БНР.

Интересната част е тази:

„ Предложението е било подкрепено с гражданска подписка, в която е посочено, че развиването на мобилните мрежи от новото 4G и 5G потомство МОЖЕ ДА ПРЕВЪРНЕ ЧОВЕК В АНТЕНА-ПРЕДАВАТЕЛ “.

***

Сутринта дойде втората пратка с ваксини против Коронавирус. Самò по себе си, това е отлично и, както се споделя, който има очи, ще види, който има уши, ще чуе. Но какво вършим със заклещените в Средновековието, които се опасяват от петджито и считат, че във имунизациите има чип?

Министърът на опазването на здравето съобщи, че от ден на ден хора желаят да се имунизират. На мен обаче ми се коства, че има разлика сред „ повече “ и „ задоволително “. Не мисля, че има сериозна маса от искащи, а казусът е, че всичко ни зависи от това, всичко през днешния ден е обвързано с разпространяването на вируса и какъв брой бързо ще бъде лимитирано. Това, че няколко индивида ще се имунизираме, нищо не значи, нищо не трансформира.

Но за какво е този отпор против имунизацията? От разумен боязън? Нищо сходно.

И с цел да не се усещаме изолирано лимитирани, ето – по целия свят се шири тъпоумната история с чиповете във имунизацията.

В Италия да вземем за пример се появи това:



Пише: COVID-19 5G Chip Diagram… Теорията е, че (дръжте се крепко!) с имунизацията против Коронавирус се конфигурира чип в тялото, който чрез 5G-мрежата управлява индивида, в чието тяло е поставена имунизацията.

(!!!)

Знаете ли какво в действителност има на диаграмата, какво съставлява тя? Това е диаграма на китарен резултат, който се сменя посредством натискане на педал, на диалект в България им споделят „ камиончета “ или просто „ китарни педали “. Изглежда ето по този начин:



И на диаграмата си проличава, че е това, написа си. Но някой е лепнал думичките COVID-19 5G Chip Diagram и най-важното: думичката CONFIDENTIAL, т.е. – конфиденциално, секретно, „ скрито “ сиреч: разрушили сме заговора – и хоп!—всичко е тъкмо. И това се популяризира из обществените медии, та дим се подвига. Е, оптимистично ли ви е?

***

Ето тук ----> 2020 (Кризите с малко обяснение)—Част II

означих една от най-страшните рецесии на 2020 година, а точно войната за мозъците на хората и пандемията от дезинформация, съзнателно създавана и популяризирана. Ако го прочетете, ще разберете и за какво съм си избрал за край това, което съм си избрал за край, а точно:

кметът на столичния „ Изгрев “ Делян Георгиев – който е от Българска социалистическа партия и който е приключил съветското учебно заведение (133то), заяви в профила си във Facebook, че в „ Изгрев “ е възобновена паметната плоча на петимата ремсисти. Става дума за комунистически деятели, работили съзнателно против страната си в интерес на Русия. Ако се замислиш, думата, която властта през днешния ден би употребила, е „ терористи “.

Те са взели участие в антидържавна активност и са били обучавани в Съюз на съветските социалистически републики.

Георгиев обаче употребява различен термин, той ги назовава „ антифашисти “. По-сгодно е някак си…



Фейсбук/д-р Делян Георгиев

...

А по паметната плоча на… хайде да не ги назоваваме „ терористите “ – се виждат и петолъчки, знак на комунистическия режим. Може би Делян Георгиев не знае или не му пука, само че други знаем и ни пука, та ще му напомним: в България има ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН (Обн. Дъждовни води. бр.37 от 5 Май 2000г.)

„ Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 година благодарение на непозната мощ, оповестила война на България, и в нарушаване на настоящата Търновска конституция “.
„ Чл. 2. (1) Ръководствата и управителните дейци на Българската комунистическа партия са виновни за: целенасоченото и преднамереното заличаване на обичайните полезности на европейската цивилизация “



Много хитро, Георгиев (и който там е основният „ проектант “ на цялата идея) написа: „ Паметникът е възобновен по избор, със средства и труд на локални доброволци “. Един тип: хората са си го създали сами, те си го желаят.

Знаете ли какво се намира в „ Изгрев “? Руското посолство се намира там. И хотел „ Москва “. Ти да видиш! „ Местните доброволци “ и техните „ средства “…

„ …това не би трябвало да е мотив за разделяне, ненавист и реваншизъм “, написа индивидът от Българска социалистическа партия – наследницата на Българска комунистическа партия, която реваншистки мазета хиляди. Нека не сме реваншисти, споделиха реваншистите, когато им беше преференциално.

И така… 2021 някак доста си наподобява на 2020. И на 2019, и на 2018, и на 2017, и на 1999, и на 1972, и на 1962… и така нататък
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР