Работната група към Комисията по партийна дейност на НС на

...
Работната група към Комисията по партийна дейност на НС на
Коментари Харесай

БСП обсъжда промени в Устава и програмата си

Работната група към Комисията по партийна активност на Народно събрание на Българска социалистическа партия стартира работа по Концепция за промени в Устава на партията.

Тя би трябвало да се предложи на идното съвещание на 50-ия конгрес на социалистическата партия. Съгласно Решение на Народно събрание на Българска социалистическа партия то ще се организира на 11-12 февруари 2023 година.

Основна цел е правенето на оферти, които да спомогнат за организационното подсилване на Българска социалистическа партия. Включително такива, които да приспособяват организационната активност на партията към новата цифрова среда. В унисон с демократичното начало в Българска социалистическа партия, това ще се реализира с помощта и ангажираността на цялата партия, на всички нейни членове. До края на месец ноември се чака да дойдат оферти от структурите на Българска социалистическа партия от цялата страна. Те ще бъдат систематизирани и разисквани в управителните органи на партията и по-късно показани на делегатите на конгреса за дефинитивно одобряване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР