Работна среща със секретарите при Народните читалища на територията на

...
Работна среща със секретарите при Народните читалища на територията на
Коментари Харесай

Читалищни секретари от Община Тунджа се събраха на първа работна среща след местните избори

Работна среща със секретарите при Народните читалища на територията на Община Тунджа се организира в залата на администрацията.Това беше и първата такава след извършените локални избори през м. ноември.

Срещата стартира с доста страсти, тъй като новият кмет на общината – Станчо Ставрев и част от екипа му бяха посрещнати с пита, китка здравец и с вълнуващите думи на Нели Ройдева - ръководител на Управителния съвет на Сдружение „ Читалища с бъдеще 2012 ”.

Станчо Ставрев показа, че познава качествата на читалищните секретари и е убеден в положителната им работа през идващите четири години. Той се спря на действия и планове на общината при започване на мандата, които също касаят присъстващите, като част от локалната общественост в обитаемоте места, след което показа на присъстващите Стоян Петков - заместник-кмет на община „ Тунджа “ с сектор „ Култура, обучение, изповедание, опазване на здравето, обществени и юношески действия “, както и Милена Паскова - шеф на Дирекция „ Хуманитарни действия “.

На работната среща с читалищните секретари бяха разисквани събития от Културния календар на община „ Тунджа “, подготовката за провеждането на петнадесети Общински благотворителен бал и други.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР