Работим по всички версии за убийството в Русе и не

...
Работим по всички версии за убийството в Русе и не
Коментари Харесай

Младен Маринов от Русе: Работим по всички версии за убийството и не изключваме нито една

Работим по всички версии за убийството в Русе и не изключваме нито една.

Това разгласи пред публицисти в Русе министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Той и основният прокурор Сотир Цацаров взеха присъединяване в съвещанието на проверяващите убийството на 30-годишната телевизионна водеща и административен шеф на TVN Виктория Маринова. „ Има екипи от Института по логика на психиката, които работят по линия на престъпната логика на психиката. Естествено те са участвали на всички дейности досега с оглед да добият задоволително информация и да създадат психопрофил на лицето. Работим по версия както за инцидентно събитие, осъществено от лице, което е с душевен отклонения и мощно изразен сексуален нагон, само че не изключваме и версия за планувано деяние също от такова лице или от някакъв персонален претекст. Не подценяваме нито една версия, работим по всички “, добави Маринов, представен от радио Фокус. По думите на вътрешния министър задачата му с основния прокурор е била да разпределят екипите, тъй че редом да се работи по всички версии с оглед да не се изпусне нещо и загуба на време.

"Твърде рано е да приказваме за съвпадане на ДНК. Ако имахме такова съвпадане, щяхме да го съобщим незабавно и щяхме да сме задържали причинителя. Работим и в тази посока. Институтът по криминология работи на цялостни обороти. Всички находки, които се изземват, неотложно се изпращат за експертиза “, разкри още вътрешният министър.

Попитан до какъв брой е допустимо убийството на дамата да е обвързвано с професионалната ѝ реализация Маринов уточни: „ Не подценяваме нито една версия. Изследваме живота на жертвата, както в персонален, по този начин и в професионален аспект “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР