Работим по темата за границата, знаете каква е ситуацията в

...
Работим по темата за границата, знаете каква е ситуацията в
Коментари Харесай

Борисов: Чух преразкази, които не ми харесаха

Работим по тематиката за границата, знаете каква е обстановката в прилежащите страни. Министър Ананиев сега приказва с медицинските сестри. Написаха ми за КСНС при президента неща, които в случай че не бях там, нямаше да допускам. Това сподели министър председателят Борисов в изключително изказване след приключилия КСНС.

"Отидохме на КСНС най-добронамерено, чух преразкази, които не подхождат на истината. Това, което ни се предложи, най-вероятно писано от господин Иво Христов, беше избирателен подарък за госпожа Нинова. Аз взех думата и обясних, че преразказът не ми хареса ", съобщи Борисов.

"С цялото си почитание отидохме всички. Още с влизането си госпожа Нинова, даде звук, че се крадели по 10 милиарда на година. Капиталовите разноски за тази година на страната са 5 милиарда. Аз даже не бих си разрешил да кажа, че те са крали по 10 милиарда в техните ръководства, тъй като това са фантасмагории. Сидеров и Марешки желаеха да приказваме и за приватизацията, несъмнено, това беше отхвърлено. Не мога да схвана по какъв начин при всяка своя командировка Радев кани министри, те провеждат неща, а като се прибере тук, споделят, че са корумпирани ", разяснява още Борисов.

Очаквайте детайлности!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР